top of page

Trailerordning

Hvis et medlem ønsker medlemskab af trailerordningen, er prisen for ubegrænset brug, 200 kr. Medlemskabet er for indeværende sæson og prisen er fast om man melder sig til i april eller september. 

Procedure for trailerordning

Betaling skal indbetales på Mobil pay 26357 med have nr, så Erik Christiansen kan se hvem der har betalt, hvorefter man vil modtage en kode på sms. 

 

Fremadrettet vil man skulle booke trailer gennem bookingssystemet, her på hjemmesiden. Indtil dette er oppe at køre skal man booke på opslagstavlen ved trailerne på p-vest. 

For at booke skal du oplyse navn, have nummer samt telefonnummer. 

Det er muligt, at booke i to tidsintervaller: 

Formiddag: Kl 07.00-13.00

Eftermiddag: Kl 13.00-23.00

 

Når man er færdig med at benytte traileren sættes den tilbage, i samme stand som man hentede den. Er der sket en skade (selvfølgelig kan en pære være sprunget, og dette anses ikke som en skade, det skal dog stadig meldes) på traileren, skal vedkommende, som har lånt traileren, straks kontakte Erik Christiansen på tlf.nr. 50990594, så i kan aftale en løsning. Hvis Erik ikke tager telefonen, skal man sende en SMS med en kort beskrivelse af skaden. Er skaden 100 % forårsaget af den som har lån traileren, og ikke er på baggrund af f.eks. slid, skal medlemmet betale for udbedringen af denne skade. 

Info om trailerne: 

1 x trailer med høje kanter 

1 x trailer med lave kanter

bottom of page