top of page

Procedurer for havesalg og køb 

Havesalg

Vil du sælge din have? 

Bestyrelsen har her lavet en vejledning omkring hvad du skal gøre i tilfælde af, at du gerne vil sælge din have: 


Du kan finde dokumenter og vejledning her:

 

VEJLEDNING VEDR. VURDERING AF HAVELOD I MOSELUND HAVEFORENING

 

 

Havekøb

Når en have bliver sat til salg vil alle på ventelisten modtage en mail fra haveforeningen med billeder, en havevurderingsoversigt samt en liste over eventuelle løsøret. 

Derefter har man 14 dage til, at svare om man er interesseret i eventuel køb af haven. Besvarer man ikke mailen anses dette blot som ingen interesse for den pågælende have og man bevarer selvfølgelig sin plads på ventelisten. 

Hvis flere har svaret tilbage med interesse for køb af haven, vil der derefter blive kigget på tilbagemeldernes plads på ventelisten, og den højest placeret vil herefter blive tilbudt, at købe den pågælende have. 

Efter man har modtaget en mail om, at man er den heldige vinder til at kunne købe haven skal man indenfor ???? dage melde tilbage om man stadig har interesse. 

Man bliver mellem sælger og køber enige om løsøre, dette er udenom bestyrelsen. Husk, som køber at læse vurderingen af haven igennem for, at se hvad der eventuelt hører med i vurderingen og derfor ikke burde være på løsøre listen, der kan jo altid ske fejl. 

Man er som køber ikke tvunget til, at købe løsøre dog kan dette i visse tilfælde være praktisk for begge parter at gøre. 

Haveforeningen, sælger og køber finder i fællesskab en dato, hvor overdragelse samt underskivning af diverse dokumenter finder sted. 

Herefter har køber 6 dages fortrydelsesret, benyttes denne ikke anses købet som afsluttet.

Tillykke med din nye have og velkommen i haveforeningen :) 

bottom of page